Відомий ведучий масштабних українських шоу "Співають всі!" і "Маска" на телеканалі "Україна" Володимир Остапчук любить радувати свою значну армію шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежать понад 520 тисяч осіб.

Цього разу Володимир Остапчук показав неймовірні кадри зі своєї захоплюючої подорожі. Телеведучий відправився перезимувати дні лютого, що залишилися на райські Мальдіви з молодою дружиною Христиною Горняк. Артист влаштував невеликий рум-тур по їх орендованій віллі, яка на перший погляд виглядає дуже розкішно. Панорамні вікна, казковий вид на Індійський океан, просторі кімнати.

Скріншот з Insta Stories, Вова Остапчук
Скріншот з Insta Stories, Вова Остапчук

У кадр також потрапило напівголе тіло його дружини в яскраво-синьому купальнику. Фігура у Христини відмінна - стрункі ніжки, витончені вигини і округла попа. Дівчина зазначила, що вона вже встигла трохи підгоріти на пекучому сонечку, показуючи на камеру свою червону спину на підтвердження. Володимиру можуть позаздрити багато чоловіків і очевидно, йому це навіть подобається, адже він зовсім не приховує свою кохану від чужих очей.

"Моя попа красива, Привіт. Згоріла?" - сказав Остапчук на відео.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Христина Горняк показала, яких зморшок варті стосунки з Остапчуком: "Кожен день"

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Остапчук показав свої улюблені пози з другою дружиною: "Ідеальна парна робота"

Також портал Знай.uа писав, що дружина Вови Остапчука "зловила" панічну атаку на МРТ: "Думала, що задихнуся"