Українська співачка Аліна Гросу ніжно подякувала Ірині Білик та Михайлу Поплавському. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка Аліна Гросу довгий час жила і працювала на території РФ. Вона частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 450 тисяч чоловік.

Ірина Білик, фото з Instagram
Ірина Білик, фото з Instagram

18 лютого дівчина опублікувала відеозапис у соціальній мережі Instagram. На ній вона показала свої кадри з виступу та інтерв'ю під свою пісню "Любила". У підписі до знімка вона написала слова подяки на адресу Михайла Поплавського та Ірини Білик. Також дівчина забезпечила свої слова подяки дитячими фото зі знаменитостями.

"я дуже вдячна @poplavskiy_michail за підтримку з першого дня нашого знайомства (2 свайп)😊 а це вже цілих 22 роки спасибо дякую, що підтримуєте україномовну музику, що надихаєте її створювати", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також Аліна Гросу зазначила, що завдяки Ірині Білик у неї з'явилися перші україномовні пісні.

" а також дякую @bilyk_iryna за свої перші україномовні пісні, вони стали моїм квитком у цей творчий світ❤️", - повідомила вона.

Аліна Гросу, фото: Instagram
Аліна Гросу, фото: Instagram

Нагадавши, Аліна Гросу пригадала найбільший "зашквар" у своєму житті до знайомства з Романом Полянським: "тривав всього 30 хвилин"

Як повідомляв Знай.иа, Дзідзьо розлютився не на жарт через жінку, Данилко запанікував поруч з ним: "Дайте бінокль, нічого не бачу"

Також портал Знай.иа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати".Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект - "дорослі дівчатка".