Мішель Андраде дала інтерв'ю телеведучій Лізі Дідковській. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка болівійського походження і ведуча шоу "Орел і решка" Мішель Андраде має чимало шанувальників. За її життям в instagram стежить понад 500 тисяч передплатників, тому зірка із задоволенням радує їх новими фотографіями або цікавими моментами з життя.

Скрін, Instagram Мішель Андраде
Скрін, Instagram Мішель Андраде

Нещодавно українська знаменитість дала інтерв'ю Лізі Дідковській. Телеведуча опублікувала анонс даного заходу в офіційній сторінці соціальної мережі.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Мішель-ведуча популярного travel-шоу" Орел і Решка " і співачка. Моє знайомство з нею почалося в 2013 після талант-шоу «X-фактор». Говоримо про міфи про "Орла і Решка», якості ідеального ведучого і в чому найбільша складність travel-проектів", - повідомила вона.

В інтерв'ю дівчина зізналася, що найбільше їй приносить грошей "Орел і решка", а також відповідає на питання телеведучої про постанову даного шоу і "золотій карті".

Мішель Андраде, фото з Instagram
Мішель Андраде, фото з Instagram

"Не хочу, щоб це обговорювалося масово", - каже в якийсь момент Мішель Андраде.

Нагадаємо, фіналіст " Холостячки "Діма Шевченко приголубив ту, що вірніше і чесніше Злати Огневич:" ніколи не прикидається..."

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських задерла маєчку, згадуючи гарячу відпустку:"феєрично і сексуально". Зірка згадала, як епатувала публіку в Мексиці, оголюючи частини тіла в будь-яких місцях

Як повідомляв Знай.uа, Надя Дорофєєва замелькала на екранах по всьому місту і закликала українців приготуватися до 16 лютого: "тепер точно всі знають".