Максим Галкін розповів кумедну історію свого життя. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий російський гуморист і телеведучий Максим Галкін, який є чоловіком Алли Пугачової і виховує з нею двох дітей, часто ділиться моментами з сімейного життя і творчістю.
На його офіційній сторінці в Instagram 9,1 мільйона читачів, які з радістю і коментують кожен його пост. Іноді він спілкується з ними у форматі сторіз.

Максим Галкін, фото: Instagram
Максим Галкін, фото: Instagram

Нещодавно відомий російський гуморист відвідав шоу Івана Урганта і розповів кумедну історію зі свого життя. Чоловік розповів історію свого виступу, коли у нього порвалися штани.

@lossenko

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
♬ оригинальный звук - OPTIMIST

"Я чую дикий хрускіт. Тобто штани не просто порвалися, вони так голосно порвалися, що люди на першому ряду люди ось так зробили... І я розумію, що штани не просто порвалися, а вони порвалися від верхньої ось цієї штучки", - повідомив він.

Максим Галкін, фото: Instagram
Максим Галкін, фото: Instagram

Іван Ургант іронічно прокоментував:"завіса відкрита".

Раніше Знай писав, Наташа Корольова і Тарзан принизили потенційну невістку, не гідна їх синочка: "не перша і не остання".

Нагадаємо, Аллу Пугачову обізвала " селом "відома співачка - Максима Галкіна це розлютить:"хоча і живе в замку".

Також портал Знай.uа повідомляв, що друга Миколи Баскова Даню Мілохіна відмовилися впускати в Україну, розгорнули в Борисполі. Російський блогер прилетів в Україну, але він не зміг вийти за межі аерпоорта. Про це він повідомив на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі.