Ольга Полякова порадувала шанувальників новим випуском свого шоу. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома так само як суперблондинка, частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 2,5 мільйона чоловік, а на Тіктоку - 518,4 тисячі шанувальників. Фолловери активно коментують кожен її пост.

Скрін, Instagram Полякова
Скрін, Instagram Полякова

Віднедавна відома українська співачка Оля Полякова запустила власне кулінарне шоу»Королева кухні". Формат шоу має на увазі, що до Ольги на кухню приходять прості Українки і діляться своїми історіями, при цьому готують їжу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

19 лютого українська співачка анонсувала новий випуск.

"зустрічаємося з вами сьогодні в 9-му випуску "Королева кухні" на MEGOGO! Цього разу ми говорили з нашою гостею про те, як створюються ексклюзивні прикраси і займалися ювелірною роботою під час приготування конфі з качки з грушею в червоному вині. А ви зможете створити свою варіацію нашого рецепта!",- повідомила вона.

У підписі до відеозапису жінка пропонує угоду гості:"я тобі рецепт качки, ти мені рецепт шлюбу".

Скрін, Instagram Полякова
Скрін, Instagram Полякова

Нагадавши, фіналіст " Холостячки "Діма Шевченко приголубив ту, що вірніше і чесніше Злати Огневич:" ніколи не прикидається..."

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських задерла маєчку, згадуючи гарячу відпустку:"феєрично і сексуально". Зірка згадала, як епатувала публіку в Мексиці, оголюючи частини тіла в будь-яких місцях

Як повідомляв Знай.uа, Надя Дорофєєва замелькала на екранах по всьому місту і закликала українців приготуватися до 16 лютого: "тепер точно всі знають".