Для всіх наших читачів, які уважно стежать за" наслідками " Національного відбору на Євробачення-2022, з'явилися дуже цікаві новини. Відомий український продюсер Олена Мозгова розповіла, що думає з приводу Нацвідбору з чисто професійної точки зору. За її словами, всім організаторам заходу варто було б звільнитися.

Про це стало відомо завдяки заявам Олени Мозгової в ефірі програми "Сніданок з 1+1", який вже доступний в мережі YouTube.

Олена Мозгова, фото: Instagram
Олена Мозгова, фото: Instagram

Національний відбір Євробачення-2022 став одним з найбільш обговорюваних заходів Цього місяця. Продюсер Олена Мозгова, яка однією з перших стала організовувати відбори, прокоментувала всі скандали.

Продюсер поділилася, що правила щодо Криму і поїздок до Росії були правильними. Однак" Суспільне " таки не змогло ретельно перевірити учасників.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нацвідбір на Євробачення-2022, скріншот: YouTube
Нацвідбір на Євробачення-2022, скріншот: YouTube

"Як це, ви не можете вісім фіналістів перевірити? Перевірте їхні пісні. Щоб вони були дотримані як у LAUD за часом. Як це? Треба було спочатку їх оголосити вісім, а потім його зняти, тому що щось там пісня не тоді видана", - підкреслила Олена Мозгова.

"Це менеджмент який повинен подати у відставку. Ось весь цей організаційний комітет конкурсу, який у мовника є, дружно написали заяву, склали лапки і сказали вибачте", - додала вона.

Також Олена Мозгова обурилася сумою, яку витратили на Нацвідбір: "я вже не кажу про 20 мільйонів, коли я побачила суму... ми всі організовували якісь концерти, якісь розваги такі. Але коли побачила такий бюджет... ну це дуже багато. Зазначу, що це гроші не комерційного каналу, це суспільний мовник – це гроші платників податків".

Раніше повідомляли, Тіна Кароль розповіла Каті Осадчій, чому віддала перевагу Аліні Паш на Нацвідборі: відчувала щось недобре.

Як повідомляв Знай.uа, Українка закачає Дорофєєву на" Голос країни "під хіт фіналістів Нацвідбору: "Хороша новина".

Знай.uа писав, Дан Балан ледь встояв від спокусливого образу Тіни Кароль: напівпрозора сукня і запаморочливий погляд.