До Мішель Андради" підкотив " високих двометровий чоловік. Відповідне відео з'явилося на ютуб-порталі "Львы на джипе".

Відома українська співачка болівійського походження і ведуча шоу "Орел і решка" Мішель Андраде має чимало шанувальників. За її життям в Іnstagram стежить понад 500 тисяч передплатників, тому зірка із задоволенням радує їх новими фотографіями або цікавими моментами з життя.

На честь дати 14 лютого дівчина провчила в шоу "підкати" на ютую-каналі "Львы на джипе" разом з владою Седан і Шелбі.

Мішель Андраде. Фото: TikTok
Мішель Андраде. Фото: TikTok

В рамках формату шоу до співачки підходили різні хлопці і пропонували різні варіанти знайомства. Один з них підкорив серце співачці.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

@mishvirmish

А что бы вы ему ответили?) #подкаты

♬ оригинальный звук - Michelle Andrade

"У мене зріст два метри, і поруч зі мною ти будеш себе почувати як вдома в Болівії. Теж будеш щодня лазити на гору і гладити кудлату альпаку", - зазначив він.

Скрін, Instagram Мішель Андраде
Скрін, Instagram Мішель Андраде

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Мішель Андраде розповіла про "золоту карту" і постановки на "Орел і решка": "не хочу, щоб це обговорювалося". Українська знаменитість дала інтерв'ю Лізі Дідковській.

Як повідомляв Знай.uа, учениця Потапа з "Орла і Решки" Мішель Андраде поїхала до ченця, який 18 років живе в печері: "там дуже глибоко і темно"

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Владу Седан готові взяти навіть з " причепом "від Олександра Зінченка:"можу замінити і як слід оттр*хать". Дружина відомого футболіста з " Манчестер Сіті "і збірної України Олександра Зінченка взяла участь у зйомках гумористичного шоу"підкати".