Блогерка розповіла про конкурс, на якому була ведучою, скандал дав гіркий осад.

Телеведуча та блогерка Маша Єфросиніна, була ведучою на Нацвідборі до "Євробачення-2022", розповіла про свої емоції стосовно скандалу, який розгорівся навколо конкурсу, у своєму сторіс на Instagram.

У рубці «Спитай мене що захочеш» дівчина розповіла про те, як вплинув на неї скандал з переможницею конкурсу, та технічні недоліки конкурсу.

Саша заявила, що підписники звинуватили її у всіх проблемах, виписуючи обурливі дописи у коментарях та дірект.

Маша Єфросініна. Фото: Instagram
Маша Єфросініна. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"У мережах справді вважають, що ведучі – це єдині відповідальні за: технічні лажі в ефірі, якість виступу артистів, рішення суддів, помилку редакторів під час оголошенні результатів..., – поділилася зірка.

Після Нацвідбору вона знаходиться під гнітючим враженням.

Дівчина зізналася, що наразі вважає, що "світ дуже змінився, і людина людині бажає смерті, а конкурс набув репутації скандального та нечесного".

Також вона заявила, що вважає неприпустимою помилку редакторки, яка збила Мірошніченка, коли той проголошував результати.

Маша поділилася, що їй незрозуміло, чому "викриття" поїздки Аліни Паш до Криму сталося після конкурсу, а не до, коли всіх перевіряли.

Також дівчина розповіла, що підкупати в артистів немає за що, адже у них нема грошей, щоб найняти хорошу команду:

"Артистів звинувачують у підкупі, а у них грошей навіть на хорошу команду не вистачає", - зазначила Ефросініна.

Маша Єфросініна. Фото: Instagram
Маша Єфросініна. Фото: Instagram

Нагадаємо, раніше Катя Павленко з Go_A розповіла про майбутню участь у Євробаченні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", продюсерка Олена Мозгова розповіла всю правду про перемогу Аліни Паш.

Також "Знай.ua" писав, що лідер гурту "Kalush Orchestra", який може поїхати на Євробачення-2022, не переймається, що українці не розуміють його мови.