Анна Неплях розповіла про те, хто пише до неї в дірект. Відповідне відео з'явилося на її офіційній Тікток-сторінці.

Відома українська модель і Міс Україна Всесвіт, яка також брала участь в десятому сезоні шоу "Холостяк" Анна Неплях є популярною особистістю в нашій країні. Дівчина регулярно ділиться своїм емоціями зі своїми шанувальниками на Instagram-сторінці, на яку підписано 301 тисяч фоловерів і на відеохостингу Тікток з 26,5 тисячі фоловерів.

Фото зі сторінки Анни Неплях
Фото зі сторінки Анни Неплях

20 лютого дівчина опублікувала іронічний відеозапис, де показала тих, хто нібито пише їй в соціальній мережі. "Він: не відповідає мені повідомлення 5 хвилин. У той час мій директ".

@yourrworlld

Такая счастливая🤩 | Группа вк — YOUR WORLD #rihanna #interview #рианна #интервью

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще
♬ paradise - favsoundds

Потім дівчина презентувала кадри, на якій їй нібито пише Володимир Зеленський, Петро Порошенко, Єгор Крід, Ігор Коломойський, Павло Дуров та інші знаменитості з проханням зустрітися, відправити квіти або нагодувати цукерками.

Скрін, Instagram Неплях
Скрін, Instagram Неплях

Раніше портал Знай.иа повідомляв, що Maruv чекає первістка, животик вже нічим не приховати: "вважаю найкращим подарунком!". Співачка опублікувала свої фото в чорній латексній міні-сукні з уже помітно кругленьким вагітним животиком.

Також портал Знай.иа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати".Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект- "дорослі дівчатка"

Також Знай повідомляв, розсунула ноги і обхопила його руками: учасниця "Міс Всесвіт" Анна Неплях показала, як працює мовою.