Тіна Кароль дала коментар Каті Осадчій щодо скандалу з Аліною Паш на Нацвідборі в Євробаченні. Відповідне відео з'явилося на ютуб-порталі "Світське життя".

В рамках чергового випуску програми" Світське життя " Тіна Кароль прокоментувала ситуацію з Аліною Паш Каті Осадчою. За її словами, тоді у фінальній частині Нацтбору вона не поставила максимальний бал, оскільки відчувала щось недобре.

Тіна Кароль і Катя Осадча. Фото: Today.ua
Тіна Кароль і Катя Осадча. Фото: Today.ua
Тіна Кароль і Катя Осадча. Фото: Today.ua

Тіна Кароль перед Нацвідбором запитувала у органзаторів, чи все в порядку з Аліною Паш і їй відповідали, що все впорядке.

"Я не вірю нікому", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тіна Кароль зазначила, що поважає Аліну Паш як виконавицю, однак вона для Нацвідбору потрібно мати кришталево чисту репутацію.

"Треба бути кристально чистим в репутації, навіть якщо в журі йти", - повідомила вона

Нагадаємо, через скандал з переможницею Національного відбору Аліною Паш "Суспільне "прийняло рішення запропонувати представляти Україну на Євробаченні-2022 групі" Kalush Orchestra", яка посіла друге місце. Незважаючи на те, що Аліна Паш виграла національний відбір на Євробачення-2022, і повинна була представляти країну на конкурсі. Однак, їй довелося відмовитися від конкурсу, так як її відвідування Криму в 2015 році вилилося в скандал. Вона не змогла довести мовнику, що в'їжджала туди саме через територію України.

Катя Осадча, фото: Instagram
Катя Осадча, фото: Instagram

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Катя Павленко з Go_A розповіла про майбутню участь у Євробаченні: "Ми своє взяли".

Як повідомляв Знай.ua, що лідер групи Kalush Orchestra не страждає, що слова Його пісень не всім зрозумілі.

Як писав Знай.ua, що продюсер Олена Мозгова, розповіла всю правду про перемогу Аліни Паш на Нацвідборі.