Відома українська балерина Катерина Кухар дала відверте інтерв'ю телеведучій Катерині Осадчій. Там жінка розповіла про свій перший шлюб, а також про завершення кар'єри.

Все це в новому сюжеті програми "Світське життя".

Шлюб з Олександром Стояновим для прими Національного театру опери та балету став другим. Вона до цього була в шлюбі з іншим чоловіком, від якого народила сина Тимура.

Коли жінка була на сьомому місяці вагітності вони розлучилися, і вони не підтримують ніяких контактів. На відміну від сина, який спілкується з татом.

Фото зі сторінки Катерини Кухар
Фото зі сторінки Катерини Кухар

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Син з батьком спілкується. Не так часто, як Тимур хотів би. Але я приймаю те, що є. Я б охоче спілкувалася і вирішувала б всі питання і радилася б з ним щодо Тимура. Але в якийсь момент ми зрозуміли, що ми йдемо різними шляхами, ми не зовсім розуміємо один одного, у нас різні цінності", — розповіла балерина.

При цьому, з батьками першого чоловіка вони спілкуються, і Тимур з Настею часто у них гостюють. До слова, вагітність Тимуром не була для неї першою - у неї стався викидень після початку проблем в сім'ї.

Катерина Кухар, фото з Instagram
Катерина Кухар, фото з Instagram

Також, Катерина Кухар зізналася, коли планує завершити свою кар'єру балерини. Вона зазначає, що повинна була покинути сцену ще три роки тому, але, поки що не поспішає цього робити. Але, і танцювати до 50 років вона точно не буде.

"Це вже три роки як пенсія. Звичайно, балетне тіло, у нього свій термін придатності. Поки я буду відчувати свої сили для танцю, я буду це робити. Але я тобі не скажу, що я до останнього буду чіплятися. Я вважаю, що прима — вона повинна закінчити свою сценічну кар'єру, поки вона ще зірка, поки вона королева, поки вона молода, поки вона може танцювати", - продовжила Катерина Кухар.

Катерина Кухар, instagram.com/ekaterinakukhar_official
Катерина Кухар, instagram.com/ekaterinakukhar_official

Вона також не заперечує, що можливо вони з чоловіком зважаться на ще одну дитину, і доведеться покинути сцену ще раніше.

Нагадаємо, що Катерина Кухар здивувалася визнанню улюбленого Стоянова

Раніше повідомлялося, що Катерина Кухар повідомила про тяжку втрату, скорбота безмежна

Також, легенда "Танців з зірками" Катерина Кухар розповіла, які витівки дозволяє собі під час виступів