Стало відомо про те, що королева Єлизавета II вперше вийшла на зв'язок після новин про свою хворобу. Що про це відомо.

У неділю, 20 лютого Букінгемський палац заявив про те, що Єлизавета II заразилася коронавірусом. На щастя, нічого серйозного, і у неї легкі симптоми. Зараз вона продовжує виконувати легкі королівські обов'язки.

Єлизавета ІІ. Фото: YouTube
Єлизавета ІІ. Фото: YouTube

Також, після цього вона зробила першу публічну заяву після цієї новини. Пов'язана заява з Олімпійськими іграми, які завершилися в Пекіні, а саме мова пішла про жіночу і чоловічу команду з керлінгу. У листі вона висловила свою гордість.

"Я гаряче вітаю жіночу збірну Великобританії з керлінгу з видатним виступом і завоюванням золотої медалі на Зимових Олімпійських іграх 2022 року в Пекіні після срібної медалі, завойованої вчора чоловічої збірної з керлінгу. Я знаю, що ваші місцеві спільноти і люди по всьому Сполученому Королівству приєднаються до мене і пошлють наші добрі побажання вам, вашим тренерам, друзям і родині, які підтримали вас у вашому великому успіху", - йдеться в повідомленні.

Варто відзначити, що за останній час її величність стала третьою, хто з королівської сім'ї заразився коронавірусом. До цього позитивний тест отримав син Чарльз і невістка Камілла.

Єлизавета II, фото: скріншот з відео
Єлизавета II, фото: скріншот з відео

Також відомо, що у королеви Єлизавети II вже три дози вакцини, і їй навіть довелося скасувати цілий ряд заходів.

Нагадаємо, що 95-річна Єлизавета II підхопила небезпечну хворобу

Раніше повідомлялося, що у 95-річної королеви Єлизавети II відмовляють ноги

Також, Принцеса Діана дуже цього хотіла: Гаррі продовжив незавершену справу матері через 25 років.