Відома українська співачка Тіна Кароль вміє дивувати, і цей раз не став винятком. Вона заінтригує глядачів новою суперздатністю на шоу "Iгри талантів".

Вже цієї суботи, 26 лютого, о 21:00 в ефірі каналу "Україна" стартує нове розважальне шоу "Ігри талантів", в якому прості українці разом із зірками шоу-бізнесу будуть вгадувати приховані вміння учасників. На знімальному майданчику проекту поп-діва Тіна Кароль розкрила свою несподівану суперздатність.

Ігри талантів, фото: телеканал Україна
Ігри талантів, фото: телеканал Україна

Крім неймовірного голосу у Тіни Кароль є й інші надздібності. При цьому, вона спочатку хотіла, щоб українці вгадали, проте не змогла так довго тримати інтригу, і відразу практично про все розповіла.

"Моя суперздатність - це ... я тримаю голку, я тримаю нитки. Але що це?" - заінтригувала поп-діва Тіна Кароль на сторінці проекту "Ігри талантів" в Instagram. Як виявилося, її хобі і надздібність - зашивання.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

А ось які ще є здібності у інших українських зірок, дізнаємося вже зовсім скоро на телеканалі "Україна", де і стартує прем'єра грандіозного шоу "Ігри талантів" вже цієї суботи, 26 лютого о 21:00.

Ігри талантів, фото: телеканал Україна
Ігри талантів, фото: телеканал Україна

Як повідомлялося раніше, ведучим масштабного проекту став мегапопулярний DZIDZIO, а режисерами-постановниками – Герман Ненов, Марія Коростельова, Юрій Пристаєцький і Роман Дмитрик. Згідно з правилами шоу, в кожному епізоді змагаються дві команди телеглядачів, допомагати яким будуть українські знаменитості. Гра проходить у три раунди, в яких можна заробити 150 тисяч гривень.

Нагадаємо, що Тіна Кароль відмовила Михайлу Поплавському, але ректор не опускає рук

Раніше повідомлялося, що Тіна Кароль висловилася про скандал на Нацвідборі з Аліною Паш

Також, Михайло Поплавський і Павло Зібров з одним мікрофоном на двох згадали молодість