Відомий шефкухар Ольга Мартиновська, після чергової поїздки до батьків на Київщину, не витримала і на всю країну поскаржилася на дорогу.

Зірка "МастерШеф" поскаржилася на дорогу, якою їхала в сторіс на Instagram. Поки дівчина їхала, камера, якою знімала сторіс ходила ходором. Ольга зізналася, що їздить до батьків не часто саме через цю страшну дорогу, відрізок, кілометрів 20 - суцільних ям та горбів.

"Повертаюся від батьків до Києва. Не дуже часто приїжджаю, бо дорога жахлива. Боюся, що або в мене вилетить мій імплант, або голова злетить, або чотири колеса просто одночасно відваляться. А як сюди може приїхати швидка, наприклад?", - звертається Ольга.

Ольга Мартиновська. Фото: Instagram
Ольга Мартиновська. Фото: Instagram

Вона зізналася, що такої дороги в інших місцях ще не бачила. Зірка повернула камеру і показала, дійсно вся дорога покрита дрібними та більшими ямами. А машина їде ніби на морі корабель штормить.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Ольга Мартиновська. Фото: Instagram
Ольга Мартиновська. Фото: Instagram

Ольга звернулась до своїх шанувальників, за допомогою:

"Підкажіть куди і кому кричати? Кому нагадувати за сплачені податки, хто, хто за це відповідає?", - запитала дівчина в розпачі. "Це просто п***єц", - емоційно підписала жінка відео.

Дорога. Фото: Instagram
Дорога. Фото: Instagram

Одна з відео Оля назвала : "Крик душі і автомобіля. тільки кому кричати?", "Catastrophe".

Дорога. Фото: Instagram
Дорога. Фото: Instagram

Нагадаємо, раніше Оля Мартиновська з "МастерШеф" одним фото змусила українок пустити сльозу

Як повідомляв портал "Знай.ua", суддя "МастерШеф" Оля Мартиновська дісталася вершини небезпечного вулкана.

Також "Знай.ua" писав, що суддя "МастерШеф. Битва сезонів" Ольга Мартиновська показала, до чого її довело катання на лижах