Африканець чесно розповів про своє ставлення до українців. Відповідне відео з'явилося на його Тікток-порталі pandalization.

Темношкірий хлопець проживає в Україні і ділиться враженнями проживання в нашій країні. Він не розкриває своєї Батьківщини, проте багато хто припускає, що молода людина народилася в Танзанії, так як іноді він все ж говорить на своїй рідній мові. На його тікток-порталі pandalization 35,4 тисячі фоловерів, які лайкають і коментують кожен його відео.

@pandalization

Répondre à @fallenpuck.qq

♬ son original - Pandalization

21 лютого хлопець записав чергове відео, на якому розповів про своє враження про жителів України. Як приклад він навів свою літню сусідку, яка регулярно годує його.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Тикто-блогер. Фото: скріншот відео

"Українці - вони добрі. У мене сусідка бабуся і вона майже кожен день мене годує червоним борщем, зеленим борщем. А ще гречка і сметана. Українці-добрі. Слава Україні, героям слава. Але Путін в ж * пу", - повідомив він.

Тикток-блогер. Фото: скріншот відео

Нагадаємо, зародження почуттів, три кольори троянд і перевірки дівчат: Чим дивуватиме українців 12 сезон "Холостяка" з Алексом Топольським

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Maruv чекає первістка, животик вже нічим не приховати: "вважаю найкращим подарунком!". Співачка опублікувала свої фото в чорній латексній міні-сукні з уже помітно кругленьким вагітним животиком.

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати".Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект - "дорослі дівчатка".