Фіналістка "Холостяка" Юлія Бельченко - Зайка, яка була основною конкуренткою для Анни Богдан у боротьбі за серце Михайла Заливако, показала свій ідеальний відпочинок.

Красуня часто розміщує свої фото та відео в Instagram, адже після "холостяка" вона стала справжньою зіркою, популярною, та з великою кількістю фоловерів. Нагадаємо, на дівчину підписано понад 363 тисячі користувачів мережі.

Цього разу Юля Зайка показала, як відпочиває на узбережжі Середземного моря. Вона розмістила коротке відео в блозі, на якому позує, лежачи з заплющеними очима на потрісканому камені, який омиває море. Красуня закинула руки за голову. Вона одягнена у в'язаний топ та білу сорочку. "Навіщо їхати на Кіпр узимку?", - запитала дівчина.

Юлія "Зайка" Бельченко. Фото: Youtube
Юлія "Зайка" Бельченко. Фото: Youtube

У блозі Юлія вирішила розповісти, чому вирішила помандрувати на Кіпр взимку. "Вирішила познайомитися з Кіпром коли несезон".

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Вона розповіла про зручні перельоти, зручність в цінах, комфортну погоду до +18 градусів тепла.

"Із заходом сонця різко холодає. Вночі температура повітря 8-9 градусів та краще ходити курточці привезеній з дому", - поскаржилася красуня.

Також Юлія милується краєвидами моря, яке не може не зачаровувати. Вона розповіла, що тут є безліч прекрасних місць - а також, що немало важливо - доступно по грошах.

"Відмінний спосіб змінити обстановку та познайомитися з визначними пам'ятками країни без юрби туристів навколо. Кіпр взимку – ідеальний час для екскурсійної поїздки".

Юлія "Зайка" Бельченко. Фото:Instagram
Юлія "Зайка" Бельченко. Фото:Instagram

У коментарях дівчину підтримали, та розповіли, що все ж таки краще їхати на Кіпр влітку, коли можна насолодитися чарівним теплим морем.

"Ви дуже тендітна, мила і ніжна", "Я була в вересні, відпочинок там суперовий, мені дуже сподобалось", "Влітку море тепле як парне молоко", "Кіпр гарний завжди Там все чудово", "Була на Кіпрі в серпні, пляжі та море шикарні, варто поїхати і влітку", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше переможниця "Холостяка" вийшла заміж після 4-х місяців з дня знайомства.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Юлія "Зайка" потрусила попою поруч з іншою красунею, але її майже не впізнати

Також "Знай.ua" писав, що зірка "Холостяка" Даша Квіткова осідлала пальму і показала попу гарячої матусі