Катерина Кухар розповіла і показав своїх вихованців у Міжнародному конкурсі. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська танцівниця, прима-балерина Національної опери України, а також одна з суддів популярного проекту" Танці з зірками " Катерина Кухар часто ділиться з шанувальниками фрагментами свого особистого життя. На її офіційну сторінку в Instagram підписано близько трьохсот двадцяти чотирьох фоловерів, які лайкають і коментують кожен її пост.

Скрін, Instagram Кухар
Скрін, Instagram Кухар

Як відомо Катерина Кухар є директором у Київському хореографічному училищі. Нещодавно її вихованці виступили в міжнародному конкурсі Tanzolymp, який проходить в Берліні. 21 лютого дівчина відзвітувала про успіхи.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Цього року була дуже висока конкуренція, тільки кращі з кращих. (Та це ще через пандемію не змогли приїхати учні з Кореї, їх рівень зараз космосмічний). Тому особливо приємно, коли твої студенти тримають цю планку. Ми пишаємося своїми учнями та викладачами, які підготували їх до конкурсу, щоб діти представили нашу школу", - повідомила вона.

Фото зі сторінки Катерини Кухар
Фото зі сторінки Катерини Кухар

Раніше Знай писав, легенда "Танці з зірками" Катерина Кухар поділилася проблемою, серце розбите: "як пояснити дитині". Українська балерина розповіла про проблеми своїх підопічних

Також Знай повідомляв, легенда "Танців з зірками" Катерина Кухар розповіла, які витівки дозволяє собі під час виступів: "це ніколи не зрозуміло глядачеві"

Нагадаємо, що Катерина Кухар здивувалася визнанню улюбленого Стоянова