Відомий український хореограф, суддя популярного шоу "Танці з зірками", ведучий програми "Твій день" на 1+1 і зразковий сім'янин Влад Яма часто радує шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 540 тисяч осіб.

Влад Яма розмістив гарячу фотографію своєї дружини Лілії на честь її дня народження, яке вона відзначала 18 лютого. У кадрі можна повністю розгледіти розкішне тіло і апетитні форми, які не можуть не захоплювати, враховуючи, що жінка народила танцюристу сина Леона декілька років тому. Лілія не морочилася вибором одягу і для фотосесії одягла спокусливий боді, який відкрив вид на її сідниці і обтягнув всю фігуру.

Скріншот з Instagram, Влад Яма
Скріншот з Instagram, Влад Яма

У підписі до публікації знаменитість написав зворушливі слова подяки, не забувши присвятити коханій дружині безліч компліментів про те, наскільки вона прекрасна.

"Ось як закохався в ці очі багато років тому... так і продовжую закохуватися все більше! І не тільки в очі... 🥰 Спасибі тобі за натхнення, мудрість, доброту і Сина! І не забувай, що ти - найкраща!.. 😍 Люблю всім серцем! З днем народження!. 🤗" - написав артист.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Користувачі соцмережі підтримали танцюриста і захопилися Лілією. Серед коментарів можна також помітити реакцію одруженого телеведучого Анатолія Анатоліча.

Коментарі - instagram.com/vladyama_official/
Коментарі - instagram.com/vladyama_official/

Коментарі - instagram.com/vladyama_official/
Коментарі - instagram.com/vladyama_official/

Нагадаємо, Влад Яма в елегантному костюмі зізнався, що не раз виручало його в житті: "Жінки навряд чи знають..."

Як повідомляв Знай.uа, Влад Яма не розгубився і прикрив голе тіло піджаком, а ось Лілію - руками: "Так близько"

Також портал Знай.uа писав, що дружина Влада Ями у високих чоботях зробила це верхи на чоловіка: "Нарешті"