Юрій Горбунов назвав Володимира Путіна божевільним карликом. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український актор і телеведучий Юрій Горбунов є популярною особистістю в нашій країні. На його офіційну Instagram-сторінку підписано близько одного мільйона чоловік, з якими він ділиться різноманітними подіями в житті і творчості. Фолловери вкрай активно реагують на кожен його пост, під кожною фотографією тисячі коментарів.

22 лютого відомий телеведучий опублікував пост щодо ситуації в країні. Як відомо Володимир Путін за день до цього визнав "ЛДНР", що загострило відносини Росії і України аж до можливих бойових дій. Юрій Горбунов звернувся до своєї аудиторії.

Юрій Горбунов. Фото: Instagram
Юрій Горбунов. Фото: Instagram
Юрій Горбунов. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Страх і паніка-найкращі союзники божевільного карлика!!! Однозначно його чекає Гаага! А ми, українці, як ніколи стаємо сильними! Наша віра в армію, Бога, нашу правоту - робить нас найсильнішими в світі! Тому віримо, допомагаємо армії, працюємо, плануємо майбутнє і зберігаємо спокій!! Слава Україні!!🇺 🇦 🇺 🇦 🇺 🇦 ",- повідомив він

Нагадавши, зародження почуттів, три кольори троянд і перевірки дівчат: Чим дивуватиме українців 12 сезон "Холостяка" з Алексом Топольським

Раніше портал Знай.иа повідомляв, що Maruv чекає первістка, животик вже нічим не приховати: "вважаю найкращим подарунком!". Співачка опублікувала свої фото в чорній латексній міні-сукні з уже помітно кругленьким вагітним животиком.

Також портал Знай.иа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати".Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект - "дорослі дівчатка".