Інстасамка дає концерт в Україні, незважаючи на загострення ситуації між державами.

20-річна російська блогер і співачка Дарина зотєєва, більш відома як Інстасамка або Instasamka часто радує своїх шанувальників на просторах соціальної мережі Instagram, що є головним каналом для спілкування.

Скрін, Instagram Інстасамка
Скрін, Instagram Інстасамка

4,7 мільйонна аудиторія дівчини підштовхнула її до того, що вона зважилася давати концерти у великих містах Росії, України, Білорусі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Минулого року вона перенесла концерт у Харкові з 22 жовтня у зв'язку з карантинними обмеженнями на восьме квітня. Дівчина виступить разом з Виконавцем Moneyken і це буде її великий сольний концерт.

Скрін, Instagram Інстасамка
Скрін, Instagram Інстасамка

Як відомо, знаменита співачка зотєєва виступала вже в минулому році в столиці України Києві і стала учасницею скандалу, вивівши одного з відвідувачів з клубу. Дівчина обматюкала невідомого чоловіка і сказала, що їй не подобається його обличчя.

Нагадавши, зародження почуттів, три кольори троянд і перевірки дівчат: Чим дивуватиме українців 12 сезон "Холостяка" з Алексом Топольським

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що Maruv чекає первістка, животик вже нічим не приховати: "вважаю найкращим подарунком!". Співачка опублікувала свої фото в чорній латексній міні-сукні з уже помітно кругленьким вагітним животиком.

Також портал Знай.ua писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати". Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект - "дорослі дівчатка".