Відома українська виконавиця і колишня учасниця шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч регулярно радує шанувальників новими публікаціями в соцмережі instagram, показуючи кадри з особистого життя і професійної діяльності. Цього разу зірка показала, як проводить час з мамою.

Так, Злата Огнєвіч і її мама вирішили провести час разом і пішли разом в ресторан, щоб покуштувати української кухні. Для посиденьок вони обрали заклад відомого шеф-кухаря Євгена Клопотенка "100 років тому вперед".

Злата Огнєвіч. Фото: скріншот youtube
Злата Огнєвіч. Фото: скріншот youtube

Чим пригощав співачку і її маму іменитий кулінар вона показала на відео.

"Так, тут у нас сири від українських фермерів. Бджоли. Мама, як тобі бджоли?",- сказала Огнєвіч.

Популярні новини зараз
Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

"Смачні. Їсти можна, а головне корисно. З медом смачніше", - відповіла мама співачки.

Крім такого незвичайного страви, як бджоли з медом мамі співачки сподобалися галушки з м'ясом і вишнями. У наступній публікації Огнєвіч зазначила, що всі страви, приготовані в закладі відомого шеф-кухаря, їм дуже сподобалися.

Скріншот instagram
Скріншот instagram

Раніше Знай писав, Злата Огнєвіч зізналася Каті Осадчій про стосунки з одруженим чоловіком:"Не знаю, як виглядає любов". Співачка розповіла, з ким вважає за краще будувати відносини.

Також ми писали, переможець "Холостячки" Андрій Задворний придивився до попи дівчини Свечкоренко: Злати Огнєвіч виявилося мало.

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч кинула виклик тяжкому захворюванню і звернулася до українців: "разом нам все під силу".