Відомий український телеведучий Олексій Суханов вирішив висловитися про те, хто повинен платити на побаченні. Вічне питання, на яке немає правильної відповіді. Ексклюзивний матеріал від програми "Зірковий шлях".

Ведучий ток-шоу "Говорить Україна" розповів журналістам програми "Зірковий шлях", яка виходить на телеканалі "Україна" в будні, чи дозволяє платити жінкам на побаченні.

Олексій Суханов, фото: Instagram
Олексій Суханов, фото: Instagram

Цього року ток-шоу "Говорить Україна", і її не змінний ведучий Олексій Суханов вирішив заговорити на важливу в сучасному суспільстві тему. Хто повинен платити на побаченні. На думку чоловіка розраховується той, хто запрошує. Тобто, якщо кличе на побачення він - то і рахунок потім дістається йому.

"Я називаю це синдромом чотирикутних яєць. У жінки і у чоловіка рівні права. Чому ми повинні обмежувати жінку, щоб вона почастувала? А якщо вона так хоче?", - розповів Суханов на телеканалі "Україна".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Олексій Суханов зазначив, що його такому правила навчили з самого дитинства бабуся з дідусем. Якщо є можливість, то навіть думати не потрібно про те, ділитися чи ні. Після цього телеведучого запитали про рівноправність, на що він відповів:

"Я вважаю, що людина, яка зважилася створити сім'ю, ставлячи питання, Чи можу я забезпечити, повинна відповідати - "так". І ця відповідь повинна прозвучати і від чоловіка, і від жінки".

Нагадаємо, що ведучий "Говорить Україна" Олексій Суханов випробував силу українського паспорта за кордоном

Раніше повідомлялося, що Олексій Суханов отримав український паспорт, про який мріяв з 2014 року

Також, ведучий "Говорить Україна" Олексій Суханов згадав дивну історію з дитинства