У суботу, 26 лютого, відбудеться довгоочікувана прем'єра шоу "Ігри талантів" на телеканалі "Україна". Звичайні українці вступлять у боротьбу за 150 тисяч гривень. Головна умова - розгадати різноманітні таланти виконавців, яких за перший сезон проекту буде більше 130. Продюсерам довелося шукати артистів з унікальними здібностями за межами України.

Продюсерам розважального шоу "Ігри талантів" надійшли тисячі заявок виконавців. Така величезна кількість неспроста, адже головне завдання кожного випуску – заплутати і вразити гравців і ускладнити процес відгадування. Всього для шоу були відібрані 132 унікальних артистів не тільки з України, а й з Франції, Іспанії, Італії, Америки, Монголії, Ізраїлю, Британії, Німеччини та Канарських островів.

Шоу "Ігри талантів", фото з телеканалу "Україна"
Шоу "Ігри талантів", фото з телеканалу "Україна"

"Вже 17 років я виступаю на найрізноманітніших майданчиках світу разом із «Цирком дю Солей» і самостійно, як сьогодні. Вже встигла відвідати більше 50-ти країн, проте це шоу вразило мене неабияк! Тут працює така добродушна та професійна команда, яка допомогла мені повноцінно підготуватись до виступу, зробити все на вищому рівні, а це надважливо!" - розповіла учасниця Улзіібуян Мерген, яка народилася в Монголії, а зараз вважає себе людиною світу.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень
Показати ще

А ось 24-річний виконавець з Франції Олександр Вільямс вперше показав свої здібності за межами батьківщини. Подорож в Україну стала для нього справжнім подарунком долі і він вирішив використовувати всі можливості на всі 100%.

"Свій талант я розвиваю вже 10 років і сьогодні це моє найбільше хобі, якому я приділяю максимальну кількість часу. Минулого року я виступив у проєкті "Франція має талант" і мене помітили навіть в Україні, чому я небачено радий! Я знаю, що у вашій країні зараз непрості часи, але жодного страху через це у мене не виникало! Більше того, я прилетів зі своєю подругою на кілька днів раніше і ми чудово провели час – ходили до музеїв і на шопінг", – поділився виконавець з Франції.

Були випадки, коли продюсерам шоу довелося випробувати неймовірний стрес, зустрічаючи артистів і їх реквізит. Так, наприклад, талановитий циркач з Білорусії був змушений пройти спеціальний контроль на кордоні через перевезення "сценічної зброї" – приладдя, які не становлять ніякої загрози.

А приліт зірки Берлінської опери був під загрозою через відмінені рейси. Але найбільшою складністю та гордістю творців стане поява ізраїльтянина, участь якого до останнього була під питанням через особливості перетину кордонів та втрачений під час перельоту багаж, де перевозили унікальний реквізит для номеру. За одну ніч художнику-постановнику шоу довелося виготовити точну копію цього реквізиту, аби артист зміг вийти на сцену.

Ігри талантів, фото: телеканал Україна
Ігри талантів, фото: телеканал Україна

"Через карантин чимало країн і досі не відкрили свої кордони, сполучення між деякими державами теж проблематичне та ще й загострилось через політичну ситуацію в Україні. Але ми пишаємося тим, що знімальний процес ще триває, а ми вже встигли заявити чимало талантів зі всього світу. На жаль, було декілька прикрих випадків, коли артисти відмовлявся від участі через можливу військову загрозу", - розповів директор департаменту розважальних програм каналу "Україна" Анатолій Сябро.

Таким чином перед учасниками проєкту з’являться виконавці, які продемонструють чимало унікальних і навіть маловідомих талантів. Гравці разом із зірковими наставниками керуючись логікою та інтуїцією мають зрозуміти, хто перед ними: акробат чи повітряний гімнаст, танцівник східних танців чи виконавець танури, лезожер чи мечоносець, бітбоксер чи скрипаль-віртуоз, товстошкіра людина чи балансувальник на підборідді тощо.

Ігри талантів, фото: телеканал Україна
Ігри талантів, фото: телеканал Україна

Нагадаємо, Тіна Кароль на "Іграх талантів" знайшла в собі нову суперсилу, такого ніхто не очікував: "Я тримаю..."

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Остапчук на підборах перевершив Ані Лорак і Тіну Кароль: вдалося зробити це набагато краще

Також портал Знай.uа писав, що "Ну яка логіка?": Наталія Могилевська на "Іграх талантів" кине виклик Jerry Heil