На телеекранах стартував довгоочікуваний 12-й сезон популярного талант-шоу "Голос країни", в якому прості українці демонструють свої вражаючі вокальні здібності, а зіркові тренери супроводжують їх до фіналу і діляться цінним досвідом.

Як відомо, цього року крісла тренерів зайняла воістину фантастична четвірка - Святослав Вакарчук з "Океан Ельзи", Потап, Надя Дорофєєва і суперблондинка Оля Полякова. Зірки вже майже зібрали команди, відхопивши талановитих учасників, які в свою чергу обрали собі відомих наставників.

Голос країни 12, фото: скріншот з відео
Голос країни 12, фото: скріншот з відео

Але не все було спокійно і тихо під час "битви" за талановитих учасників. Одна з виконавиць настільки вразила Святослава Вакарчука своїми вокальними здібностями на "сліпих прослуховування", що той обернувся практично з перших нот.

Святослав Вакарчук, скріншот з випуску шоу
Святослав Вакарчук, скріншот з випуску шоу

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Не він один захотів собі в команду дівчину. Дорофєєва і Потап теж ризикнули поборотися. Тоді Вакарчук пішов на незаконні махінації - він пригрозив своїм відходом з шоу, якщо Дарина Забеліна, яка заспівала пісню Тіни Кароль "Твої гріхи", відмовиться йти до нього.

"Якщо ви до мене не підете, то я, мабуть, піду з проекту", - вдався в шантаж Вакарчук.

Молода артистка і тренери були настільки вражені тим, що відбувається, що відразу почали охати. На щастя для Святослава, Дарина обрала саме його.

Нагадаємо, Святослав Вакарчук з "Океан Ельзи" нагадав, яких геніїв музики набрав у команду на шоу "Голос країни-12": "Аж до фіналу"

Як повідомляв Знай.uа, Святослав Вакарчук влаштував справжній сюрприз для шанувальників "Океан Ельзи": організував безкоштовний концерт просто неба

Також портал Знай.uа писав, що Потап похвалився новою підопічною, посуне Надю Дорофєєву: "Запам'ятайте це ім'я!"