Переможець другого сезону найромантичнішого шоу " Холостячка" зі Златою Огнєвіч зараз користується непоганою популярністю в соцмережі.

Хоч історія кохання з головною героїнею закінчилася далеко не хеппі-ендом і думка численної аудиторії про Андрія Задворного залишається досить неоднозначною з часткою відвертої недовіри, він все ж продовжує активно вести свій аккаунт в Instagram, де за ним стежить вже майже 50 тисяч чоловік.

Андрій Задворний, фото: Instagram
Андрій Задворний, фото: Instagram

Цього разу Андрій Задворний вирішив тепло привітати з днем народження свого друга, учасника "Холостячки" Макса Тарапату, який також був його головним конкурентом у боротьбі за серце героїні шоу Злати Огнєвіч. Чоловікові 23 лютого виповнюється 33 роки.

Максим Тарапата. Фото: ТСН
Максим Тарапата. Фото: ТСН
Максим Тарапата. Фото: ТСН

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Він розмістив відеоролик з їх спільних поїздок, зустрічей і особистих моментів. На кадрах шанувальники можуть побачити сплячого Макса, який грає на гітарі і просто насолоджується життям.Подарунок вийшов дуже зворушливим. Задворний також вирішив під кожною нарізкою залишити зворушливі підписи про те, який Макс - сильний, романтичний, кумедний і дуже веселий.

Варто відзначити, що сам Макс також залишив вітальний пост на своєму акаунті в Instagram, який встигли прокоментувати багато зірок, включаючи ведучого "Холостячки" Решетника і Огнєвіч.

Коментарі - instagram.com/tarmaks/?hl=ru
Коментарі - instagram.com/tarmaks/?hl=ru

"Так що, сьогодні починаю свій власний Новий рік і щось мені підказує, що він буде кращим за всі 33! 😉" - написав Тарапата.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч показала, як виглядає її молода мама: привела в гості до Євгена Клопотенка

Як повідомляв Знай.uа, Огнєвіч або Мішина? Переможець "Холостячки-2" Задворний вийшов на ринг з Олексієм Тригубенком

Також портал Знай.uа писав, що "Холостячка" Злата Огнєвіч захотіла бути разом з Максом Тарапатою: "Накрила хвиля"