Відома українська співачка, в минулому політична діячка і героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 470 тисяч чоловік.

Після нового сезону "Холостячки" інтерес публіки до артистки в медіапросторі значно виріс. Злата продовжує активно розвивати свій аккаунт в соцмережі, завойовувати увагу нової аудиторії надихаючими і мотивуючими постами після пережитого на шоу.

Злата Огнєвіч. Фото: Instagram
Злата Огнєвіч. Фото: Instagram
Злата Огнєвіч. Фото: Instagram

Цього разу співачка вирішила відповісти на популярне питання своїх шанувальників щодо підкорення вершини Евересту. Як відомо, зовсім недавно артистка подивилася сюжет, як український альпініст виліз на найвищу точку планети, висота якої становить 8848 метрів, і її настільки надихнули його пригоди, що фанати вирішили, що Злата хоче взяти з нього приклад.

В Insta Stories співачка чітко позначила, що поки що в планах підкорити Еверест у неї немає, але не виключає такого в майбутньому. Артистка зізналася, що дійсно обожнює гори. Також вона зазначила, що такий похід вимагає особливої підготовки. Злата навіть згадала історію американського мільйонера, який виліз на цю вершину за великі суми.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Нагадаємо, Злата Огнєвіч готова лягти під скальпель заради краси: "Підняти зверху і знизу"

Як повідомляв Знай.uа, Задворний оцінив би: Злата Огнєвіч показала, як широко може розсунути ноги, богиня розтяжки

Також портал Знай.uа писав, що "Холостячка" Злата Огнєвіч захотіла бути разом з Максом Тарапатою: "Накрила хвиля"