Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі. У соцмережі Instagram зірка часто ділиться яскравими публікаціями і новинами з особистого життя, за якою стежить понад 300 тисяч осіб.

Цього разу, на подив багатьох шанувальників, телеведуча вирішила похвалитися своїми недавніми покупками. Лебідь відхопила собі симпатичні кеди на високій підошві від відомого бренду Buffalo, а на етикетці можна помітити напис "amproved vegan".

Скріншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь
Скріншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь

Ймовірно, при виготовленні використовувалися особливі екологічні матеріали, які ніяк не впливають на тваринний світ. Артистка не могла пройти повз такої речі, адже вона є завзятим вегетаріанцем і всіляко підтримує подібні штучки. До публікації вона залишила кумедний напис, назвавши нове взуття "шкарами". Також телеведуча підкреслила, як сильно їй подобається ініціатива бренду з веганськими впровадженнями.

"Приїхали мої нові шкари напис на етикетці викликає екстаз 🤩🤩🤩" - написала Лебідь.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/
Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/
Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Нагадаємо, Олена-Крістіна Лебідь прикрила наготу квіточками і ниточками, щоб з'явитися на нараді: "Офісний ліфто-лук"

Як повідомляв Знай.uа, Олена-Крістіна Лебідь "втримала" крихкими руками величезний літак, поки Розенко "відсиджувався" в сторонці: "Не важко?"

Також портал Знай.uа писав, що Олена-Крістіна Лебідь розповіла про свою головну слабкість, вважає хвилини після роботи: "Ще якщо з оселедцем"