Музична ікона Мадонна зізналася, що хоче «відтворити» свій знаменитий поцілунок на церемонії MTV Video Music Awards 2003 з поп-принцесою Брітні Спірс в новому спільному турі по стадіону, але зізнається, що не думає, що Бріт буде в цьому зацікавлена.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Мадонна розповіла, що хоче «відтворити» свій знаменитий поцілунок з поп-зіркою Брітні Спірс, який потрапив в заголовки на MTV Video Music Awards в 2003 році.

Суперзірка Material Girl зробила одкровення під час прямого ефіру в Instagram в середу, коли фанат запитав, чи буде вона брати участь у ще одному турі.

63-річна співачка відповіла: "Чорт візьми, так. Повинна залишитися молода дитина. Стадіон, дитинко. Я і Брітні, а як щодо цього? Так, я не впевнена, що їй це сподобається, але це було б дійсно круто. Ми могли б відтворити оригінал. Цілувати. Поцілунок, так".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Мадонна
Мадонна

Вчасно MTV VMA 2003 року Мадонна довго цілувалася зі Спірс під час їх виступу на відкритті церемонії.

Спірс відкрила шоу, виконавши пісню Мадонни "Like a Virgin", вийшовши з весільного торта, одягнена як наречена.

Поп-ікона 90-х Крістіна Агілера незабаром приєдналася до Спірс на сцені для виконання пісні, перш ніж з'явилася Мадонна і запустила свій сингл «Голлівуд».

Хоча малоймовірно, що королева поп-музики виконає своє бажання, так як проблемна співачка Baby One more Time зізналася в минулому році, що вона «поняття не має», чи буде вона коли-небудь знову виступати на сцені.

Мадонна
Мадонна

Спірс, яку нещодавно звільнили від 13-річного опікунства, востаннє бачили виступаючої на її концертній резиденції "Piece Of Me" в Лас-Вегасі, яка проходила з 2013 по 2017 рік.

Протягом всієї своєї битви за опікунство Мадонна демонструвала підтримку Брітні. У минулому році Мадонна порівняла становище нареченої співачки з рабством.

Нагадаємо, що Брітні Спірс показала свою секретну фотографію з травмою.