Дружина відомого українського репера Потапа, співачка Анастасія Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, показала і розповіла, що думає з приводу обстрілів мирних українських міст російськими військами.

У новій публікації Анастасії Каменських в мережі Instagram вона закликає простих росіян відкрити очі і зрозуміти вже нарешті, що всі ці роки пропаганда промивала їм мізки казками про «українських фашистів».

"Звертаюся до росіян, які підтримують поточну політику Росії! Так зараз виглядає Україна, Київ і багато інших міст, люди, діти, будинки України! Відео зі звуком, дуже страшним звуком», - підписала зірка ролик, на якому можна побачити українську столицю, охоплену вогнем.

Каменських додала, що горезвісні «українські фашисти» – не більше, ніж вигадка російської пропаганди.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Ніхто ніколи не ущемляв нікого через мову. Українська влада не робила ні диверсій, ні нападала на нас. І не робили нічого з того, що Вам розповідається роками і досі! Це може підтвердить український Народ", - пише співачка.

Вона також зазначила, що українці спокійно жили, будували і створювали прекрасні речі, пісні, розвивали вільне суспільство. Але прихід російських військ поставив хрест на мирному житті.

атака на військову частину у Києві
атака на військову частину у Києві

«У нас був мир до початку всіх російських вторгнень на територію України. А тепер у нас повномасштабна війна, в якій гине мирне населення України. Війна проти всього цивілізованого і дипломатичного світу, яку вам називають "спец операцією заради миру". Світ не може створюватися такою ціною! Україна завжди була мирною. Але нашу незалежну країну змушують воювати!", - визнала Каменських.

Раніше Знай писав, Павло Зібров подякував військовим, які захищають Україну - вірить у перемогу: "ми - незалежні, сильні, єдині". Артист нагадав, що зараз, як ніколи українцям важливо бути сильними і об'єднувати зусилля.

Також ми писали, майстер жахів Стівен Кінг висловив підтримку Україні і закликав світових лідерів до рішучої дії: "правильний вчинок".

Крім того, Потап не стримуючи емоцій звернувся до окупантів і закликав забиратися з України: "Ми не пробачимо". Виконавець закликав до миру і заявив, що українці ніколи не пробачать Росію.