Актор, який зіграв Гаррі Поттера, підтримав Україну, та порівняв Путіна з Темним Лордом.

Деніел Редкліф заявив, що подарує усім безкоштовні чарівні палички, щоб всі могли захистити себе від Темного Лорда. Своє послання Редкліф написав на сторінці прихильників у Instagram.

"Я ще раз кажу вам усім: у світлі повернення лорда Владіморта ми настільки сильні, наскільки ми єдині, настільки слабкі, наскільки ми розділені".

Під постом зібралося багато прихильників, які розділилися, зрозуміло, на два табори, одні дякували за підтримку. Інші — сварилися та грізно "грюкали дверима".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Зрозуміло, що росіяни, які за статистикою понад 70% підтримували вторгнення Росії в Україну, закликали припинити та не "лізти" у розбірки.

А українці висказували щиру вдячність за позицію.

"Слава Україні", "Дякуємо за підтримку", "Благословення тобі, Деніель", "Не зневажайте так Волдеморта", "Разом переможемо!", "Хаха, геній", - написали підписники з України.

Інші зі здивуванням запитували, "чому ви за Україну", "відписуюсь" і так далі.

А ось і чарівні палички, які пропонує безкоштовно Гаррі Потер, щоправда доставка такої штучки, якщо раптом хтось захоче замовити - майже 50 доларів США.

Нагадаємо, раніше Вікторія Ткач назвала головні відмінності між українцями та росіянами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анатолій Анатоліч розповів про позицію російських артистів.

Також "Знай.ua" писав, що Тоня Матвієнко показала, як її мама Ніна зберігає спокій під ворожими обстрілами.