Софія Ротару на відміну від Світлани Лободи розповіла світу правду, та назвала речі своїми іменами.

У своєму офіційному акаунті на Instagram Ротару написала, що російські ракети знищують мирних жителів, дітей і руйнують міста України.

Софія Михайлівна з сім'єю в Києві. Вона написала:

"Незалежність і Свобода коштує дорого - це правда, але невже вона варта того, щоб російські ракети знищували мирних жителів, дітей і руйнували міста України. Ці факти розривають моє серце на частини! Я в Києві! Молюся за наших захисників і МИР в Україні! Пишу цей текст і так, мої руки трясуться. Трясуться, бо по всій Україні йдуть жорстокі бої… Сил нам всім і миру!", - написала співачка.

Популярні новини зараз
Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Також Софія Ротару розмістила уривок зі своєї пісні:

Одна калина за вікном,
Одна родина за столом,
Одна стежина, щоб до дому йшла сама,
Одна любов на все життя,
Одна журба до забуття
І Україна, бо в нас іншої нема

Під постом Софія Ротару відключила коментарі, щоб не слухати обурливих заяв "збожеволівших" росіян, серед яких у неї багато шанувальників.

Нагадаємо, раніше Деніел Редкліфф порівняв Путіна з Волан-де-Мортом, натякаючи на його швидку поразку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Джаред Лето, Анджеліна Джолі, Майлі Сайрус та інші засудили дії Путіна та підтримали сміливих українців.

Також "Знай.ua" писав, що Анатолій Анатоліч розповів про позицію російських артистів.