Відомий в Україні кулінар Ектор Хіменес-Браво вже тривалий час проживає на території України, тому не міг пройти повз всі події.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Якщо раніше на його сторінці можна було побачити різні рецепти страв, то зараз він намагається максимально чесно висвітлювати ситуацію, яка склалася в Україні на фоні російської агресії.

Цього разу в пості був опублікований ролик з Охтирки, що в Сумській області. Там в будівлю потрапив ворожий снаряд, через що в результаті загинуло понад 70 осіб.

"Понад 70 мирних українців загинуло в Охтирці під завалами від бомбардувань російського агресора. Ця кров назавжди на ваших рашистських руках. Будьте ви прокляті!" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто відзначити, що в України величезна підтримка не тільки від вітчизняних зірок, але навіть і від світових, у яких мільйонна аудиторія.

Всі бажають Україні якомога швидше впоратися з агресією Російської Федерації, і її правителя Володимира Путіна.

Ворог намагається захопити великі українські міста, серед яких Харків, Київ, Херсон. Крім того, за планами глави Кремля захоплення мало відбутися всього за два, але, ЗСУ дають відсіч, і саме російські війська несуть великі втрати. Всього за п'ять днів війни було ліквідовано понад 5700 чоловік особового складу, а ще 200 взяли в полон. Російські бойовики продовжують здаватися в полон, так як вони деморалізовані.

Нагадаємо, що зірка "Ліги сміху" Руслан Ханумак звернувся до колег з Росії, не може їм пробачити

Раніше повідомлялося, що Наталія Могилевська звернулася до харків'ян після авіаудару-молить небеса про допомогу

Також, дружина Григорія Рештника оплакала загиблих військових в результаті авіаудару в Охтирці