Одна із зірок "Орла і Решки" ведуча Настя Івлєєва закликала російську владу зупинити війну.

Настя в Instagram написала, що далека від політики і завжди уникає політичних тем.

"Я хотіла і надалі буду хотіти викладати розважальний контент, який всіх об'єднує, і залишатися пацифістом. І саме тому, що я пацифіст сьогодні я хотіла б висловитися", - заявила Настя.

Івлєєва, Instagram
Івлєєва, Instagram

Вона зазначила, що росіяни стали свідками справжньої катастрофи. Дівчина визнала, що в Україні гинуть люди, руйнуються міста, гинуть наші солдати, багато з яких зовсім юні, йде інформаційна війна, в якій ми, прості люди, не можемо знайти правди.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Івлєєва, Instagram
Івлєєва, Instagram

"Я з надією чекала переговорів, які виявилися лише першою сходинкою в ланцюжку складних домовленостей, до яких, я сподіваюся, обидві сторони хочуть прийти. У зв'язку з цим зараз хочу відкрито звернутися до керівництва своєї країни. Я закликаю вас зробити другий раунд переговорів завершальним військові дії, я закликаю вас домовиться, я закликаю вас дозріють тих компромісів, які зупинять загибель людей.
Я закликаю зупинитися", - написала Івлєєва.

Івлєєва, Instagram
Івлєєва, Instagram

Також Настя написала, що вона продовжує залишатися патріотом своєї країни.

Нагадаємо, раніше безстрашна зірка "Універу" Арарат Кещян звернувся до росіян, щоб припинити війну.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Надя Дорофєєва показала, як Росія зараз бомбить Київ.

Також "Знай.ua" писав, що Ігор Ласточкін, DZIDZIO і Дантес звернулися до жителів Росії. Це тероризм.