У МВС РФ повідомили, що Нателлу Крапівіну та Світлану Лободу (в iнтернеті теж є інформація, але непідтверджена) позбавили російського громадянства за позицію.

Після повномасштабного вторгнення, деякі з російських зірок заявили про підтримку України, та засудження війни. Про це зірки повідомляли у Instagram, а дехто навіть виходив на пікет. Їхні висловлювання не були непомічені, і влада взялася за позбавлення їх громадянства. Про позбавлення громадянства Крапівіну повідомило видання mvdmedia.

Стало відомо, що МВС РФ позбавив Нателлу Крапівіну громадянства.

Напередодні вона, та її колишня колега Світлана Лобода виставили пости, у яких закликали до припинення війни.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Нателла виставили декілька фотографій з розбитими будинками, та зруйнованими містами.

Вона написала, що жоден територіальний чи політичний чи ідеалогічний конфлікт не повинен відбирати у дітей право на майбутнє. вони не повинні засипати і прокидатися під гуркіт снарядів, під бомби, що розриваються. наші батьки не повинні мерзнути у підвалах, а хворі з терміновими операціями вмирати так і не дочекавшись своєї черги, а жінки не повинні народжувати у метро.

"Друзі, бути патріотом – це круто!", - заявила дівчина.

Світлана Лобода заплакана звернулася до тих, хто може припинити війну, адже у Києві знаходиться її тато, та родина. Вона закликала припинити вбивати мирне населення.

Нагадаємо, раніше Жан Беленюк і Лілія Подкопаєва засудили дії свого колеги, який підтримав режим Путіна.

Як повідомляв портал "Знай.ua", безстрашна зірка "Універу" Арарат Кещян звернувся до росіян, щоб припинити війну.

Також "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва показала, як Росія зараз бомбить Київ