В Україні вже тиждень йде війна. Російська Федерація нещадно напала на країну, через що багато громадян змушені проводити днi в бункері. У цьому матеріалі ви знайдете добірку серіалів, які можна подивитися перебуваючи у вимушеній "ізоляції".

Ейфорія. На початку цього року почав виходити другий сезон серіалу, і 28 Лютого вийшла фінальна серія. В цілому, другий сезон зібрав в два рази більше глядачів біля екранів, ніж перший.

У другому сезоні до головної ролі повернеться Зендея, яка продовжить боротися із залежністю заради любові. Вона навчиться жити заново, і сприймати світ без заборонених речовин. Кожна серія змусить вас переживати за героїв, а також допоможе відволіктися у важкий для українців період.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Вбиваючи Єву. Це вже четвертий сезон для серіалу, і він стане для серіалу останнім. Заснований він на серії романів Люка Дженнінгса.

Сюжет розповість вам про розвідницю з Британії Єву Поластрі, яка поставила собі за мету знайти і заарештувати психопатку-вбивцю Вілланель. Надалі між ними з'являється взаємна одержимість. Як в підсумку розв'яжуться події, дізнаємося зовсім скоро.

Будинок з прислугою. Це серіал з жанру хоррор, і всього вийшло три сезони. У сюжеті розкажуть про молоду журналістку з Філадельфії, яка не може змиритися з втратою дитини. Вона підміняє його на реалістичну ляльку, якій навіть найняли няню. Після появи 18-річної Ліенн, в будинку починають відбуватися по істині дивні речі. Няня вірить, що лялька — справжня дитина, і та дійсно незабаром оживає.

Винаходячи Анну. Це новий серіал, який знятий на реальних подіях. У центрі сюжету дівчина на ім'я Анна. Її всі знають як багату німецьку спадкоємицю, яка завжди крутиться поруч з багатіями в Нью-Йорку. Насправді виявляється, що вона всього лише талановита і хитра шахрайка російського походження - Анна Сорокіна. Дана картина тривалий час залишається в трендах, і глядачі відзначають, що такого вони вже давно не дивилися.

Вечірка. Також новий серіал від компанії Apple. Це комедійний детектив, який створив Крістофер Міллер. Детектив почав розслідувати вбивство, яке було скоєно під час зустрічі випускників старшої школи. Події тієї ночі показані з різних точок зору.

Вкрай сподіваємося, що ці серіали допоможуть вам відволіктися від страшних подій, які зараз відбуваються в Україні, і коли війна закінчиться, вам буде що обговорити з друзями.

Нагадаємо, що спін-офф "Як я зустрів вашу маму" і рудий з Гаррі Поттера в трилері "Будинок з прислугою": топ серіалів січня

Раніше повідомлялося, що Тіна Кароль з прапором України всіма силами бореться за правду. Росія і Білорусь повинна знати

Також, Арсен Мірзоян після обстрілу мирного населення звернувся до росіян