Відома українська співачка Ірина Білик звернулася до керівництва Російської Федерації після війни, яку вони почали проти України. Залишиться назавжди на їх совісті.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Зараз вона регулярно публікує кадри, які доводять, що Росія прийшла не рятувати українців, а вбивати.

"Росіяни, якщо ви не зупините війну, весь цей кривавий жах буде на вашій совісті!!! #StopWarInUkraine #нетвойне #нетвойнесукраиной"- йдеться в повідомленні під постом.

У ролику показані кадри того, що війська Російської Федерації вже знищили в Україні. Це і обстріли в Києві, і снаряди в Харкові, окупація Херсона, і багато іншого.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Поки весь світ встає під звуки будильників, Україна прокидається під звук сирени, і швидко тікають у підвали. Громадянам страшно за своє життя, адже в умовах війни кожен день може стати останнім, і ніколи не знаєш, чи настане завтра. Це злочин проти свободи і людства.

У коментарях користувачі подякували Ірині Білик за те, що вона продовжує висвітлювати правду на просторах інтернету, а також зазначили, що вони думають про ситуацію, яка склалася.

"Україна не засинає вже 😢";

"І просимо Бога, щоб у всіх настало завтра";

"Ірочка дякую 🙏 🇺 🇦 вдячна тобі зіронька❤️";

"😢😢😢😢😢😢";

"Та їм по... , У кого спочатку є совість цього не зробить і не допусти. Вони своїх дітей не відстоюють у шляху.. , звикли вже що народять а їх заберуть і вб'ють на будь-якій війні, а ви хочете щоб наших вони пошкодували".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Наталія Могилевська звернулася до харків'ян після авіаудару-молить небеса про допомогу

Раніше повідомлялося, що Ектор Хіменес-Браво засудив Росію за злочинні дії, загинуло 70 осіб

Також, зірка "Ліги сміху" Руслан Ханумак звернувся до колег з Росії, не може їм пробачити