Війна в Україні продовжується, обстріли та бомбардування цивільних об'єктів призводять до втрат зв'язку з близькими. Зник зв'язок із режисером "Орла та Решки" Евгеном Синельниковим.

Про це повідомив Антон Птушкін, ведучий відомий тревел-блогер "Орла та Решки". Він оприлюднив останнє смс-повідомлення від головного режисера програми, який уже 5 днів із сім'єю живе у підвалі на Київщині. Зв'язок із ним відсутній вже добу.

Євген Синельников, Instagram
Євген Синельников, Instagram

"Сьогодні зі штурмовика на моїх очах випустили ракету по сусідах. Дім просто знесло. У нас всі вікна і двері вибило хвилею. Покосило дерева. Тут дуже багато руйнувань. Але головне ми живі. Організували укриття собі, їжа ще є тільки телефони сідають. Світла немає і генератор заводити дуже стрьомно. Їздить техніка навколо постійно автомати б'ють прямо за парканом", - написав Евген.

Антон повідомив, що це повідомлення він отримав вчора.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Від мого близького друга і головного режисера "Орла та Решки", з яким ми разом проїхали пару десятків країн. Він з дітьми і сім'єю вже 5 днів сидить у підвалі недобудованого будинку Київської області. Навколо них пекло. Постійно йдуть бої. Виїхати чи вивести їх немає поки ніякої можливості. Зв'язку з Жекою немає добу", - зазначив Антон Птушкін.

Скрін повідомлення Птушкіна
Скрін повідомлення Птушкіна

Нагадаємо, раніше Ксенія Мішина закликала російських жінок рятувати своїх чоловіків і не пускати в Україну.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Наталія Могилевська потужно підтримала ЗСУ разом з поліцією Києва.

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль зізналася в героїзмі українців, які відновили Софію Київську під час війни.