Колишня дружина українського репера і продюсера Олексія Потапенка, Ірина Горова написала 8 побажань на 8 березня, про які вона мріє в нинішніх реаліях. Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ірина Горова написала кілька побажань, про які вона мріє в нинішніх реаліях.

Скрін, Instagram Ірина Горова
Скрін, Instagram Ірина Горова

"У мене є 8 побажань на 8 березня. А всіх хлопців, наших героїв і захисників спасибі за кожну хвилину нашого життя! Переконана в нашій перемозі", - написала Горова.

Так, за словами Горової вона дуже хотіла б отримати смс-повідомлення з текстом, що Україна перемогла. Також вона хоче кота на прізвисько " Байрактар "і на побачення з" привидом " Києва, який збив десятки ворожих літаків. Також вона зазначила, що хоче, щоб для неї хтось вкрав танк і подарував букет соняшників. Крім того, серед її побажань, щоб Крим знову став українським.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше Знай писав, Наталія Могилевська розповіла, як українські захисники привітали її з 8 березня: "Розплакалася від щастя". Співачка розповіла про зворушливий вчинок українських захисників.

Також ми писали, Руслана закликала Ілона Маска допомогти Україні в боротьбі з російськими окупантами: "Стань рятівником". Співачка звернулася до мільярдера за допомогою для України.

Нагадаємо, Віталій Козловський згадав слова Кузьми Скрябіна про війну і зізнався, що був не правий: "Раніше не розумів". Артист заявив, що коли йде війна не можна дотримуватися нейтралітету.