Дочка відомого українського актора і коміка Юрія Ткача, Ліза розповіла кумедний вірш про Володимира Путіна, який почав повномасштабну війну в Україні. Творчість дочки продемонструвала її мама Вікторія Ткач на своїй сторінці в instagram.

Дочка Юрія Ткача пішла в тата і придумала кумедний вірш про главу РФ Володимира Путіна, який почав повномасштабне вторгнення в Україну. На відео мама Лізи просить її на камеру розповісти вірш.

Скрін, Instagram Віка Ткач
Скрін, Instagram Віка Ткач

"Путін лох наївся блох
сів на смітник і здох
і собака з переляку
відкусила йому сраку", - розповіла Ліза.

У підписі до публікації Вікторія Ткач зазначила, що вустами дитини глаголить істина, сподіваючись, що скоро найзаповітніша мрія всіх українців і багатьох людей по всьому світу все-таки збудеться.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Як там кажуть, "вустами дитини, глаголить істина"?! Дай Бог, дай Бог", - написала Вікторія Ткач.

Раніше Знай писав, Потапа розчулили маленькі українці, які зворушливо заспівали гімн - у всіх одне прохання: "Я боюся неба". Потап поділився гімном України від найталановитіших дітей, які просять мирного неба.

Також ми писали, Катерина Кухар показала "загрози" для Путіна в особі маленьких малюків, які померли через обстріли:" які ще є питання?".

Нагадаємо, Віталій Козловський згадав слова Кузьми Скрябіна про війну і зізнався, що був не правий: "Раніше не розумів". Артист заявив, що коли йде війна не можна дотримуватися нейтралітету.