Стало відомо про те, що всесвітньо відомий актор Бенедикт Камбербетч прийшов на нагородження престижної премії з прапором України.

Справа в тому, що в Каліфорнії пройшла 37-а церемонія Сіпема Vanguard Award в Арлінгтонському театрі в Санта-Барбарі, і 45-річний актор не залишився осторонь, і відвідав її.

На сцені, отримуючи нагороду за роль у фільмі "Влада пса", Бенедикт Камбербетч з'явився з українським прапором в руках. Це той самий прапор, який ще 1 березня йому вручив один з шанувальників на Алеї слави в Голлівуді.

"Я не можу сьогодні виступати в цей дивовижний момент мого життя, на цій незвичайній трибуні, не визнаючи очевидність того, що відбувається в Україні, і не висловлюючи свою підтримку народу України, мою підтримку народу Росії, який виступає проти клептократії і ідіотизму їх правителів, щоб спробувати зупинити розвиток цього злодіяння", – заявив актор тоді.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

На даній церемонії розправивши в руках прапор він зазначив, що світ повинен робити більше для того, щоб в Україну прийшло перемир'я, а громадян закликав молитися.

"Нам потрібно діяти. Нам потрібно перейти на веб-сайти посольств. Ми повинні побачити, що ми можемо зробити як громадяни світу, громадяни Європи і люди, які бажають досягти результату. Для цих людей з дітьми, сім'ями, які борються за виживання, коли на їхні міста падають ракети", – оголосив актор.

Нагадаємо, що легендарна акторка Ада Роговцева зробила зі свого будинку волонтерський штаб: пускає військових помитися і поїсти

Раніше повідомлялося, що Оля Полякова розкрила нахабну брехню президента РФ Путіна

Також, Володимир Зеленський підписав закон про націоналізацію російського майна в Україні: відповідатимуть за війну по повній