Відомий британський актор, зірка "Фарго", "Офісу", "Хоббіта" і недавнього "відповідача" Мартін Фрімен під час "Шерлока" від BBC міцно дружив з "Шерлоком" Бенедиктом Камбербетчем - це помічали всі, і глядачі, і знімальна група. Однак в один роковий день щось пішло не так. За лаштунками виникла сильна напруга - актори стали змагатися, і не просто як профі, а як справжнісінькі конкуренти.

Про це пише британське видання, таблоїд Daily Mirror, який частенько публікує подібні повідомлення.

Мартін і Бенедикт, скріншот: YouTube
Мартін і Бенедикт, скріншот: YouTube

Ось так, екранні найкращі друзі в житті були зовсім не близькі люди. Це припущення може здатися надуманою фантазією, проте Мартін Фрімен вирішив зізнатися.

На камеру вони грали нерозлучних друзів Шерлока Холмса і доктора Джона Ватсона протягом чотирьох сезонів, хоча багато хто вважає, що був би ще один, якби два головних героя дійсно знайшли спільну мову.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Мартін Фрімен, скріншот: YouTube
Мартін Фрімен, скріншот: YouTube

Пишуть, що пара не проводила час разом в перервах між зйомками і не подружилася за шість років спільної роботи.

"Бенедикт і Мартін не друзі, і вони не проводять час разом поза шоу. Вони професійні і дуже ввічливі один з одним, але немає тієї теплоти, яку можна було б очікувати після шести років спільної роботи. Немає великого бажання повернутися ще на один сезон", — повідомило джерело газеті The Sun ще в січні 2017 року.

Їх "холодні відносини" в основному трималися в секреті, але вони були розкриті, коли один був названий іншим "жалюгідним". Зірка "Офісу" Фріман описав своє невдоволення інтенсивною увагою шанувальників, викликаною Шерлоком.

"Участь у цьому шоу - це міні-Бітлз. Очікування людей, деякі з них вже не веселі", — пирхнув він.

"Це не те, чим можна насолоджуватися, це те, що: "Тобі краще зробити це, бл***, інакше ти піз*а». Це більше не весело. Це не те, чим можна насолоджуватися».

Однак Камбербетч не погодився під час інтерв'ю The Telegraph в квітні 2018 року і розкритикував коментарі свого колеги по фільму.

Завдавши удару у відповідь, він сказав: "Я дуже вдячний за підтримку, але це все. Дуже шкода, якщо це все, що потрібно тобі. Що, через очікування? Я не згоден з цим".

Різкі зауваження Камбербетча, можливо, стали шоком для шанувальників серіалу BBC, але багато в індустрії вже знали про наростаючу напруженість між парою.

Раніше повідомляли, Бенедикта Камбербетча намагалися викрасти, Шерлок жорстко покарав бандита: "Отримати мертвого англійця в багажнику".

Як повідомляв Знай.uа, "Боролася з раком сім років": Бенедикт Камбербетч втратив свою кровинушку.

Знай.uа писав, Кіра Найтлі розповіла про стосунки з Бенедиктом Камбербетчем: "Грав мого брата".