Російська журналістка Ксенія Собаков висловила свою стурбованість з приводу санкцій, які були введені проти Росії через вторгнення в Україну. Своїми переживаннями знаменитість поділилася в instagram.

Ксенія Собаков заявила, що на її думку санкції не повинні стосуватися звичайних росіян, а тільки політиків і олігархів. Скаржитися журналістка почала через те, що в Росії обмежили монетизацію на youtube - одне з головних джерел її доходу.

Скрін, Instagram Собчак
Скрін, Instagram Собчак

"Як журналіста, у якого одна з двох основних майданчиків ютуб, мене дуже хвилює його доступність. Ютуб не закрили. Поки. Але напередодні остаточно обмежили монетизацію - якщо раніше канали могли заробляти хоча б на преміум і спонсорстві (коли глядачі підтримують канал, тому що поділяють позицію, тому що шукають інформацію), то тепер - все. Навіщо? Як це допоможе зупинити те, що відбувається?",- написала вона.

Також зірка торкнулася і інших санкцій, зокрема обурилася, що в життя у РФ стає нестерпним через відхід багатьох брендів і компаній.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Користувачі Мережі в коментарях думку Собчак не розділили, зазначивши, що бомбити мирне населення теж не повинні, але війна зачіпає кожного українця.

"Хлопці, прокиньтеся які санкції, це спеціальна фінансова операція, вам хочуть допомогти! Це вас так рятують!", "Санкції вдарять по звичайних простих людей також як російські авіабомби вбивають простих мирних жителів України", - написали люди.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, Настя Каменських і Надя Дорофєєва показали результат бомбардування пологового будинку в Маріуполі: "Серце розривається".

Також ми писали, Катерина Кухар показала "загрози" для Путіна в особі маленьких малюків, які померли через обстріли:" які ще є питання?".

Нагадаємо, Віталій Козловський згадав слова Кузьми Скрябіна про війну і зізнався, що був не правий: "Раніше не розумів". Артист заявив, що коли йде війна не можна дотримуватися нейтралітету.