Українська співачка та переможниця шоу "Голос країни" Оксана Муха висловилася про українських зірок, які роками виступали у росії.

Зокрема Оксана Муха у інтерв'ю Ростиславу Калацинському висловилася про співачку Світлану Лободу, яка за кілька днів після того, як Росія напала на Україну записала відео. У ньому співачка розповіла, що багато її рідних зараз перебувають у Києві, і вона не може їх звідти забрати.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Лобода зазначила, що в Україні почалася повномасштабна війна, однак не сказала, що саме Росія напала на Україну.

Оксана Муха
Оксана Муха

"Яке воно дурне. Вона не сказала підписникам, що в Україні війна, і не сказала, хто так лупашить. Та пішла вона до сраки. Є люди, яким впринципі не має значення на якій землі жити. Яким не має значення, де вони народилися, їм власне ось "яка різниця". Вони йдуть там де їм є зручно працювати, зручно співати, заробляти, і вони не можуть своєю маленькою голівонькою догнати, що самі будують державу. І що вони теж винні в тому, що відбувається, тому що вони зрадили свою державу, поїхавши туди працювати", - зазначила Оксана Муха.

Оксана Муха також зазначила, що всі хто роками їздив працювати до росії після того, як РФ анексувала Крим та окупувала Донбас, причетні до того, що зараз відбувається.
Відео можна переглянути тут.

Також Знай писав, російська журналістка в шоці, куди поділися її податки на армію: "тільки курей красти здатні". Божена Ринська не змогла стримати емоцій

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше Знай повідомляв, Оля Полякова пояснила, чому не потрібно сумніватися в перемозі України: "Карлик не вірив, що ми на таке здатні"