Російська зірка, яка починала кар'єру в Україні і має українське походження, Ані Лорак "пішла в підпілля" після початку російсько-української війни. Однак цікаві фанати все-таки зуміли обчислити, куди вирушила їх улюблениця.

Встановити місце положення артистки вдалося завдяки метаданим на її акаунті в соціальній мережі Instagram. Виявилося, що Лорак втекла з Росії, де вона працювала і жила протягом останніх років.

Коли почалася війна, Лорак, на відміну багатьох своїх колег по цеху, обійшлася без заяв з приводу того, що відбувається. Вона обмежилася картинкою з написом «Ні війні» на сторінці в соцмережі.

Ані Лорак. Фото: Instagram
Ані Лорак. Фото: Instagram
Ані Лорак. Фото: Instagram

Пізніше вона все-таки дозволила собі зауваження про війну, не згадуючи при цьому ні Росію, ні Володимира Путіна.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

2 березня у співачки був запланований концерт в Санкт-Петербурзі, але Ані Лорак його скасувала. Після цього будь-які публікації на сторінці в Instagram припинилися, співачка-перебіжчиця вибрала тактику мовчання.

Скрін, Instagram фан-сайт Лорак
Скрін, Instagram фан-сайт Лорак

Фанати співачки зацікавилися, куди зникла їхня улюблениця і чому вона утримується від публікацій. Визначити місце розташування Лорак дозволили метадані її аккаунта в соціальній мережі Instagram. З'ясувалося, що співачка перебуває зараз в ОАЕ, але невідомо, як надовго вона покинула територію Росії.