У мережі показали акторів, які не підтримали Україну, проігнорували війну, та видаляли пости з проханням підтримати.

У TikTok зробили підбірку, з тих акторів, які не підтримали Україну, тим самим висловивши свою пропутінську провоєннну позицію. Це актори, у яких велика армія прихильників, та вони могли б значно вплинути на ситуацію у своїй країні.

Це Катерина Ковальчук, Михайло Гаврилов та Соня Прісс. Актори зіграли у 3 частині серіалу Кріпосна. З приводу наявності російських акторів в українському серіалі було й до того багато критики, а тепер стало зрозуміло, що вони своїм мовчанням підтримують війну, вбивства та тероризм свого правителя-диктатора путіна.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У коментарях висловили зневагу та розчарування позицією акторів.

"Тепер вони кріпосні своєї расєї", "Вони гонорари тут отримали, а підтримки ніякої не показали", "Ви не повірите, я жодного з них не знаю", "я, як і багато інших українців, писали коментарі під останнім постом К.Ковальчук. Спочатку вона видаляла коментарі, потім заборонила писати, потім видалили сторінку".

@zhony.stefana

Теперь всё чётко👍#рек #крепостная3 #крепостная #on #fypシ #cupcut #нетвойне #соняприсс #катеринаковальчук #махаилгаврилов #рекомендации #рекии

♬ оригинальный звук - 𝐤𝐫𝐢𝐩𝐨𝐬𝐭𝐧𝐚

Нагадаємо, раніше суддя "МастерШеф" Ольга Мартиновська показала мокрі танці до війни.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Потап присоромив російську блогершу, що розридалася через закриття Instagram.

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль звернулася до росіян із закликом знести путіна