Павло Зібров заспівав уривок зі своєї пісні "І є в нас воля", на знак підтримки українських медиків.

На своїй сторінці в Instagram Павло Зібров заспівав свою пісню про українську землю. Він розповів, що долучився до онлайн концерту, який створили канал MED+ спільно із співзасновником Національної музичної премії YUNA Павлом Шильком.

Концерт було створено на підтримку українських лікарів, які сьогодні під час злочинних воєнних дій російської влади на території України, героїчно рятують життя наших воїнів, цивільних людей та дітей, приймають пологи, продовжують лікування онкохворих, допомагають всім, хто в цьому потребує.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Низький уклін вам! Дякуємо за відвагу, сміливість та професіоналізм! Ви наша гордість і краса, медики України! Міцного здоров’я і Божої благодаті!", - підтримав медиків Зібров.

У коментарях підтримали співака:

"Дякую за таку позицію, віру у найкраще майбуття. Ваші пісні розповсюджую серед друзів і в Україні і за кордоном", "Ваш голос піднімає патріотичний дух та надає сили лікарям і всьому українському народові", "Браво, пишаємося вами", - напеисали шанувальники.

Нагадаємо, раніше Катя Осадча благає про допомогу, дитину спробували вивезти човном.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль звернулася до росіян із закликом знести путіна.

Також "Знай.ua" писав, що подруга Наді Дорофєєвої Ольга Шелбі зі "Школи" емоційно звернулася до росіян.