Днями стало відомо про те, що Україна все ж візьме участь у пісенному конкурсі Євробачення-2022, який пройде в Турині. Букмекери прогнозують країні перше місце.

Конкурс стартує вже через 2 місяці, однак, до цього моменту не було відомо, чи зможуть українські представники Kalush Orchestra потрапити на конкурс.

Букмекери, фото: скріншот
Букмекери, фото: скріншот

Організатор днями заявив, що брати участь точно будуть, і вже навіть почали записувати резервний виступ під Львовом, якщо раптом до того моменту війна не закінчиться.

Букмекери віддали нам першість після того, як Росія безжально і підло напала на Україну. Вони практично впевнені в тому, що в цьому році глядачі і журі віддадуть свою перевагу Україні, і при цьому сама композиція займає високі місці в чартах. Це може бути вже третя перемога для України, після 2004 і 2016 року, коли в конкурсі перемагала Руслана і Джамала відповідно.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Шанси на перемогу цілих 33%, коли як у найближчих конкурентів з Італії всього 16%. Відрив дійсно великий.

До слова, конкурентами українців є італійський дует Mahmood і Blanco. Вони об'єдналися для того, щоб написати спільну пісню, і вона виявилася настільки вдалою, що до цих пір займає топові місця в світових чартах. Для Blanco це перший такий успіх, йому всього 19 років, а ось Mahmood вже брав участь в Євробаченні в 2019 році, і зайняв навіть 2 місце. Ще тоді він полюбився фанатам, тому успіх забезпечений. Шанси на перемогу хоч і оцінюють високо, відбудеться це навряд чи, так як країна є в цьому році господинею конкурсу.

На третьому місці 30-річна артистка зі Швеції, Корнелія Джейкобс. Швеція завжди була відома хітовими заявками, які високо оцінюються, принаймні серед журі. Цей раз не став винятком. Жінка обігнала головного фаворита відбору, і отримала перемогу. Букмекери оцінюють її шанси на перемогу приблизно 8%.

У п'ятірку також увійшли Великобританія, як не дивно, так як їх завжди вкрай погано оцінювали, а також Греція. Вони мають по 4%. А хто переможе насправді, і чи приїде конкур в Україну ще раз-покаже лише час, чекати залишилося недовго.

Нагадаємо, що Kalush Orchestra все ж виступлять на Євробаченні-2022, незважаючи на війну в Україні

Раніше повідомлялося, що Джамала стала музичним послом в Європі продовжує збирати гроші для ЗСУ

Також, Джамала чуттєво заспівала гімн України в Литві.