Відома українська телеведуча та зірка програми "Світське життя" Катерина Осадча після повномасштабного вторгнення росії на територію України не змогла залишатися осторонь. Саме тому вона разом з командою створила спеціальний Телеграм-канал та почала займатися пошуком зниклих під час війни.

На своїй особистій сторінці у соцмережі Instagram вона розповіла, що зараз до них надходить чимало списків людей, які вціліли та знаходяться в бомбосховищах.

Як зазначила Катя Осадча списки вцілілих людей надходять буквально з різних регіонів, від тих кому вдалося покинути гарячі точки. Ці списки допоможуть родичам дізнатися, чи жива їхня рідна людина, яка опинилася в тому чи іншому місті.

Скріншот длпису Каті Осадчьої
Скріншот длпису Каті Осадчьої

"Важлива інформація по нашому каналу "Пошук зниклих"! Ми отримуємо списки евакуації, живих в бомбосховищах і іншу інформацію, будемо їх поки публікувати в такому вигляді, як є, іноді від руки написано і сфотографовано, іноді скріншотами чи фото друкованих списків. Ми вирішили викладати в телеграм під #списки або #список і #місто яке вас цікавить", - зазначила Осадча.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У своєму зверненні Катя Осадча попросила українців ретельніше передивлятися оприлюднені списки, щоб віднайти своїх родичів чи друзів.

"Передивляйтеся списки, допоможіть нам в пошуку 🙏🏻 В сторіс викладу інструкцію де шукати, якщо ви не користувалися цією опцією 🙏🏻 Нехай всі знайдуться. Ми на день ближче до перемоги!", - підсумувала вона.

Нагадаємо, "будь проклятий "русский мир": Тоня Матвієнко розповіла про особисту трагедію через війну. Тоня Матвієнко молиться за Україну і мир

Раніше Знай писав, "ви підтримуєте вбивства дітей": Потап відповів Ользі Бузовій після її звинувачення про необгрунтований хейт і хайп на війні

Також Знай повідомляв, Катя Осадча подякувала кожній українці, яка допомагає знайти зниклих під час війни: "Зробимо максимум"