Українська співачка та зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук згадала перформанс "ДНК нації", який був показаний на параді до 30-річчя Незалежності України.

На своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram знаменитість зазначила, що презент Володимир Зеленський наче вже тоді відчував, що чекає на Україну.

На опублікованих кадрах Марта Адамчук показала, як маленька дівчинка з букетом квітів біжить по Майдану Незалежності та проходить під величезним державним прапором. Після цього вона підбігає до військового, який бере її на руки.

Скріншот допису Марти Адамчук
Скріншот допису Марти Адамчук

Спостерігаючи за всім цим президент України Володимир Зеленський не міг стримати сліз та емоцій.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Він ніби щось відчував уже тоді..", - зазначила Марта Адамчук під опублікованими кадрами.

ДНК нації, скріншот
ДНК нації, скріншот

Варто нагадати, що перформанс "ДНК нації" розшифровується як "День народження країни", але автори вирішили обіграти абревіатуру ДНК в її біологічному сенсі. У центрі сюжету була маленька дівчинка з букетом квітів в руках, яка послідовно обходить локації на Майдані Незалежності, які символізують різні історичні епохи й показують постаті видатних українців.

Нагадаємо, Катя Осадча розповіла, як дізнатися інформацію про уцілілих у бомбосховищах, що опинилися в гарячих точках: "Нехай всі знайдуться"

Раніше Знай писав, лідер "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук подякував всім, хто боронить Україну в інформаційному колі: "Продовжуйте наступати"

Також Знай повідомляв, Злата Огнєвіч зізналася, кого їй насправді не вистачало на Холостячці: "Побачила Арестовича"