Відома українська телеведуча Людмила Барбір навела 9 фактів, які доводять, що українці і росіяни не братні народи. Цим знаменитість поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Людмила Барбір заявила, що росіяни і українці ніколи не були і не будуть братніми народами і навела ряд доказів. Так, телеведуча зазначила, що Україна не "молодший" брат. Ця думка була сформована комуністичною пропагандою. Також вона додала, що Україна абсолютно незалежна країна і ніяк не залежить від рф.

Фото зі сторінки Людмили Барбір
Фото зі сторінки Людмили Барбір

Барбір зазначила, що міфи про те, українці і росіяни" єдиний народ " - створені штучно. Крім того, Україна має свою унікальну і неповторну культуру.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Ніколи не були і не будемо братами! @mkip_ukraine та @uinp.gov.ua зробили пам'ятку для тих, хто не знає історії - росіян", - підписала публікацію телеведуча.

Раніше Знай писав, Катя Осадча розповіла, як дізнатися інформацію про вцілілих в бомбосховищах, які опинилися в гарячих точках: "Нехай всі знайдуться". Катя Осадча попросила українців ретельніше переглядати оприлюднені списки.

Також ми писали, Аліна Гросу показала, як змінила її життя війна: замість мікрофона тепер ополоник і каструля. Співачка приєдналася до волонтерів і допомагає українцям у цей складний час.

Нагадаємо, Джамала стала музичним послом в Європі: продовжує збирати гроші для ЗСУ на головних сценах світу. Артистка стала музичним послом України у світі. Продовжить збирати по Європі гроші для української армії